Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

4.2.2015

My shoes

My shoes

Jo Suomen sää vaatii, että naisella on useammat kengät kaapissaan. Keräsin tähän omat talvisuosikkini mitä ilman on vaikeata tulla toimeen.

Pidän itse nilkkureista enemmän kun saappaista, koska ne käyvät kaikkien asujen kanssa. Mustat nilkkurit ovat ihan välttämättömät arkikäyttöön, beiget on kivat varsinkin alkusyksyyn ja kevääseen. Ne näyttävät myös hyviltä kesällä mekon kanssa, paljailla säärillä. Ruskeita saappaita käytän mieluiten farkkujen kanssa ja mustat korkkarinilkkurit laitan jalkaan kun haluan asusta juhlavamman tai menen teatteriin tai ravintolaan syömään, enkä halua ottaa vaihtokenkiä mukaan.

Pidän balleriinoista, mutta olen huono käyttämään niitä, koska tunnen itseni todella lyhyeksi niissä, mutta uskon kuitenkin että tulen hankkimaan mustat perusballeriinat kesäksi, koska nekin sopivat mekkojen ja nilkkahousujen kanssa, Chanel tyylisesti. Peruskorkkareista mustat ja beiget ovat myös välttämättömät. Niihin kannattaa panostaa, että ovat ajattomat ja hyvät jalkaan. Mikään ei ole kurjempaa kuin että kengät puristavat ja ilta on tuskallinen, kokemusta on. Punaisia korkkareita olen etsinyt jo useita vuosia ja luulin löytäneenekin jo, mutta päädyin kuitenkin uusiin mustiin. Joten etsintä jatkuu…Punaisen värisävy on oltava just eikä melkein!

Ilman kotitossuja en pärjää, koska parkettilattia on niin kylmä paljaalle jalalle. Eli heti kotiin tullessani vaihdan työvaatteet kotivaatteiksi ja laitan tossut jalkaan, jossa on lämpöinen karvavuori. Olen Nikefani eli ostan ainoastaan Niken jumppavaatteita ja kenkiä. Muotoilu, värit ja laatu ovat mieleeni. Tykkään yhdistää Niken lenkkareita moneen asuun, asusta tulee kivan rento ja ne ovat todella mukavat kun matkustaa. Timberlandeja ja Uggeja käytän ulkoilessa ja varsinkin Uggit vedän nopeasti paljaisiin jalkoihin kun menen koiran kanssa ulos. Huntereita olen sovitellut, mutta en vielä kotiuttanut. Mietityttää niiden hoito…ja en osaa päättää onko tämä pitkävartinen vai lyhyempivartinen kivempi ja punaiset vai mustat?

Wedget maksoivat 70 dollaria ja nilkkurit 100 dollaria
Ennakoin jo kevättä ja kesää eli ostin Aldosta beiget kiiltonahkaiset korokepohjasandaalit ja beiget mokkanilkkurit. Aldo on kiva kenkäkauppa, löydän sieltä yleensä aina wedgejä ja ne ovatkin suosikkejani, koska edessä on myös koroketta, joten sandaalit eivät tunnu korkeilta vaikka korkoa on 10 cm. Niillä on myös yllättävän mukava kävellä.  Beiget nilkkurit ostin mekkoja ja hameita varten kevääksi ja kesäksi. Näissä nilkkureissa varsi on juuri oikean korkuinen eli ei liian korkea. Nilkkurin varren korkeus vaikuttaa miltä sääri näyttää mekkojen ja hameiden kanssa. Itse suosin mahdollisimman matalavartista nilkkuria mekkojen kanssa, silloin sääri näyttää pidemmältä kuin korkeampi vartisessa nilkkurissa. Kuten olen ennenkin todennut, helpoin jalkojen pidennys on käyttää samanvärisiä sukkahousuja kenkien kanssa.
DOPPwomanin kenkäosasto aukeaa syksyllä 2015. Kerron teille lisää, kun aika on oikea.

5 kommenttia :

 1. Hih monet ;) Ihana kenkä kavalkadi, Hunterit löytyykin punaisina ja mustina ja vastaavat Timberlandit. Korkkareitakin, jotka harvemmin jaloissa käy.

  Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan eli monet:) täytyy käydä sovittelemassa noita kumppareita..hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 2. Ihanat beiget nilkkurit! Olen ihan samoilla linjoilla nilkkurin varren pituudesta, mekon kanssa lyhyempi on parempi. Viime kesän suosikkikenkäparini oli Geoxin mustat ballerinat. Klassinen malli, hirmu mukavat jalassa kun pohja on hyvä eikä pelkkä lättänä ja takana "vahvike" eli eivät kulu kantapäästä autoillessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geoxit on kyllä hyviä, kun hengittävätkin loistavasti! Täytyy pitää silmät auki jos löytyis jotkut kivat baltsut joissa olis vaikka pieni piilokorko:) hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 3. Kylläpäs on tutun näköisiä kenkiä. Aika monet löytyvät omasta kaapistani. Minulla on vaaleanpunaiset hunterit. Ne ovat niin söpöt : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...