Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

25.1.2015

Vieraissa nuttura päässä


Käytän 99% liikkeeni vaatteita ja pyrin käyttämään ajankohtaista mallistoa. Niin tekevät myös myyjät. Kuulen useasti, " oi, kuinka ihana mekko sinulla on, onko se täältä?" Tottakai! vastaan. Antaisipa se huonon kuvan kauppiaasta jos vastaisin, että valitettavasti ei. Mikäli minulla on päälläni tuote, jonka asiakas haluaa ja varasto on tyhjä, olen valmis myymään sen päältäni. Tällaista tapahtuu usein, että asiakas haluaa sen heti vaikka ehdotan hänelle, että pesen sen illalla ja saat noutaa sen huomenna. Toki alennan hintaa tällaisissa tapauksissa kohtuulliseksi. Jotkus asiakkaat ovat vaivautuneita, kun "vievät tuotteen päältäni", kuten eräs rouva sanoi, mutta älkää vaivaantuko, sillä olen iloinen jos asiakas on tyytyväinen ja saa haluamansa. Varmasti löydän liikkeestä jotain muuta päällepantavaa:)


Joskus matkoilta voin ostaa jotain ihanaa, mistä en saa silmiäni irti. Kun näin tämän mekon liikkeen ikkunassa, minun oli pakko päästä liikkeeseen. Liike oli muutenkin niin houkuttelevan näköinen väriensä ansiosta. Mieheni jäi liikkeen ulkopuolelle istumaan heidän laittamaansa tuoliin ja selaamaan kännykkää, kuten hänellä on tapana tällaisissa tapauksissa ja minä menin sisälle.  Kiersin liikkeen ja nappasin rekistä mekon omassa koossani, menin koppiin, puin päälleni ja kysyin myyjältä, jos voin mennä liikkeen ulkopuolelle näyttämään sitä miehelleni ja hän sanoi "of course" ja meistä kummastakin mekko oli hauska ja täysin erilainen kun minulla on koskaan ollut, joten otin sen. Liikkeen ulkopuolella vastaantulevatkin kommentoivat että "nice dress":) Mekko on paikallisen suunnitelijan mallistoa nimeltä Melly M. 

Mekko oli minulla päälläni kun menimme illallisille ystäviemme kanssa. Yhdistin mekkoon beiget asusteet ja valkoiset helmet. Viihdyin mekossa erinomaisesti ja kuten ystävättäreni totesi, mekko voisi olla DOPPista!


Minulla on tarkoitus viedä mekko kesähuvilalle ja pukea se kesällä biksujen päälle ja jalkaan sujautan valkoiset ananasläpsyt. Näin mekko muuttaa muotoaan illallismekosta rennoksi kesämekoksi.

Samat hiukset jokaisessa kuvassa, valoitus on vaan eri, siksi hiukset näyttävät erivärisiltä
Pidän hiusten laittamisesta. Kokeilen mielelläni uusia kampauksia ja saankin joskus kommenteja, että olenko ollut kampaajalla, mutta en ole…minulla oli aamulla vaan bad hair day, joten täytyi kehittää jotain. Pidän mielelläni hiuksia perusponnarilla, mutta nyt olen taas laittanut nutturaita päänpäälle. Tavallisena työpäivänä omat hiukset riittävät nutturaan ihan mainiosti, mutta kun haluan nutturaan volumia, kuten tänä iltana, kieputan nutturan päälle aitoa hiusta olevia clip-in hiusosioita ja laitan hengettömillä pinneillä ne kiinni. Näin nutturasta tulee isompi ja muhkeampi, pidän isoista kampauksista.

6 kommenttia :

 1. Niin on Katan näköinen mekko // ihanan raikas <3
  ja todella kivat nuo beiget asusteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) itsekin tykkäsin kokonaisuudesta ja Suomen kesässä kätevä kun on hihat, jos illat on viileitä.

   Poista
 2. Upea mekko! Tosi monikäyttöinen, kun muuttaa asusteita. Noi ananaslipsut on ihanat :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tuo mekko ja sininen kyllä sopii sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...