Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

18.1.2015

Vaikeata vastustaa..


En syö pullaa, keksejä, shipsejä, irtokarkkeja mutta suklaata joskus ja jäätelöä vaikka joka päivä. Ainut huono puoli jäätelön syönnissä on se, että siinä on paljon sokeria ja se jämähtää ikävästi vyötärölle. Kesällä minulle tuottaa suuria vaikeuksia, että en joka päivä kahvitauolla kipitä vastapäätä olevalle torille ostamaan pehmistä. Nämä "jogurttijäätelöt" ovat mielestäni huippuja. Eiväthän nekään mitään terveysruokaa ole, mutta joskus syötynä ei niin paha sokeripommi kun tavallinen jäätelö, varsinkaan jos allaolevat lisukkeet malttaisi jättää pois..


Ensin valitaan sopivan kokoinen kuppi. Melkein aina pienimmät kupit ovat loppu, joten joutuu ottamaan keskikoon ja toki siihen sitten ottaa enemmän tuotteita kun pieneen. Se on varmasti jäätelökaupan tarkoituskin! Sitten kun on otettu jäätelö, lisätään täytteet, punnitaan ja maksetaan.

Makuja on useita. Seinällä on info tuotteista ja niistä voi lukea ovatko tuotteet esim. vähärasvaisia, paljonko sokeria on 100 grammassa, onko proteiinejä jne.. Sisustusväri näissä jogurttijäätelöpaikoissa on aina vihreä eli annetaan kuluttajalle kuva, että nämä tuotteet ovat terveellisiä.


Sitten jäätelön päälle sirotellaan suklaata, karkkeja, marjoja, kastikkeita ja vaikka mitä väriainehässäköitä. Ennen kuin valitset mitä jäätelöä otat, niin saat hakea kassalta pieniä kuppeja, johon voit ottaa jäätelöä ja maistella eri makuja. Itse en hae koskaan kuppeja, koska luotan omiin perinteisiin makuihin. Joskus kun seuraan asiakkaita, niin tuntuu että he syövät itsensä täyteen näistä maistiaisista ja ottavat sitten isoon kippoon ihan vähän jäätelöä ja maksavat sen...

Tässä meidän kolmen jogurttijäätelöt. Minun on tämä ensimmäinen, vihreällä lusikalla. Eli suosikkini on vanilja, suklaa, browniejäätelö ja lisään sekaan suklaapaloja. Kiva aina katsella toisten kuppeihin, koska kaikilla on niin erilainen maku tämänkin suhteen!

2 kommenttia :

  1. Tälläinen jädebaari pitäisi kotiinkin joskus kehitellä. Kenties ei ihan noin laajoilla makuelämyksillä, mutta kuitenkin. Eilen pikkuserkku tarjosi vanhan ajan vaniljaa, itse tehdyllä kinuskikastikkeella ja lakritsisuolalla, oli myös suolapähkinöitä ja tanskalaista salty lakritisikastiketta ah ja oih.

    Ihanaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
  2. Oi, voi kuinka hyvältä kuulostaa! I love icecream:) hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...