Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

2.1.2015

Silmälasit ja Naked 2


Huh, mikä kuvakollaasi kasvoistani…mutta tarkoitukseni ei ole esitellä kasvojani vaan uusia silmälasejani!
Silmälasiliike Optisten Eija laittoi minulle tekstiviestin marraskuussa " Hei Kata! nyt tuli ihan sun näköiset pokat, tuu käymään!". Ehdin kokeilemaan pokia vasta noin viikon kuluttua ja käynti tulikin eräs aamu hyvin ajankohtaiseksi, kun vanhoista lukulaseistani irtosi sanka touhuttuani varastossa laatikoiden kanssa.  Harmikseni sankoja ei pystytty korjaamaan, joten uusien silmälasien hankinta oli välttämätöntä. Kokeilin muutamia muita pokia, mutta päädyin näihin Eijan suosittelemiin Chanelin tummanruskeisiin kehyksiin, joissa on pieniä kultastrasseja aisoissa. Päätöstä vahvisti se, että kehykset "liftaavat" kasvoja, koska ne kaartuvat ylöspäin ohimon kohdalta! Aluksi kehykset tuntuivat tummilta ja raskailta, mutta vähitellen olen tottunut niihin ja nyt jo pidänkin niistä,  koska ne antavat ryhtiä kasvoille.

Olen ollut huolimaton silmälasien käyttäjä nämä pari vuotta kun olen niitä tarvinnut. Liikkeessä jätän niitä vaatepinojen päälle, laitan laatikkoon kassan alle, taskuun tai laukkuun ilman koteloa kun menen lounaalle ja lisäksi niissä on aina sormenjälkiä. Nyt päätin ryhdistäytyä ja laittaa ne koteloon ja putsata ne oikeaoppisesti päivittäin ja mikä tärkeintä, pitää ne päässä enkä jättää niitä mihin sattuu. Olen turhan useasti vienyt pukukoppiin vääriä kokoja, koska lasit eivät ole olleet päässä ja kokolappujen numerot pienenevät vuosi vuodelta... Silmälasien jatkuva käyttö on vaatinut hieman totuttelua ja myös pelilikuva on hätkähdyttänyt useaan otteeseen. Eräänä päivänä mieheni kysyi, "aioitko nyt tosiaankin käyttää noita laseja jatkuvasti?" Kysymyksen tarkoitus jäi minulle hieman epäselväksi…mutta vastasin, että eihän täs muukaan auta.


Käyn mielelläni kosmetiikkaliike Sephorassa, jos liike tulee ulkomailla vastaan. Siellä on kiva tarkastella tuotteita kun tarjonta on laaja ja tuotteita saa myös testailla ja tuoksutella. Jos kohdalleni osuu hyvä myyjä ja hän saa minut vakuuttuneeksi (helppo homma) että jokin tuote sopii minun iholleni hyvin ja saa ihoni näyttämään paremmalta, niin olen myyty! Tällä kertaa olin maltillinen paikallisessa Sephorassa ja ostin ainoastaan Naked 2 luomiväripaletin. En minä sitä tarvinnut, mutta nähtyäni paletin muistin, että olin lukenut sen saamat hyvät arvostelut netistä ja kuinka vaikeaa sitä on välillä saada, joten en voinut vastustaa.


Luomiväripaletissa on 12 eri ruskean sävyä. Paketissa tuli mukana samanmerkin, Urban Decayn, primeritesteri eli luomivärinpohjustusvoide. Nyt kun silmälasien käyttö töissä on melkeinpä pakollista niin ajattelin opetella luomivärin käyttöä. Haluaisin, että silmät tulisivat enemmän esille lasien takaa, joten silmämeikin tulee olla vahvempi. Luomivärien käyttö on ollut aina vaikeaa ja olenkin yrittänyt opiskella luomivärin käyttöä useita kertoja, mutta tuntuu että silmämeikistä ei tule siisti. Minua on haitannut myös se että parin tunnin päästä luomiväri on pakkaantunut luomivakoon, joka johtuu varmastikin huonosta pohjustuksesta ja raskaista luomista. Aion kuitenkin testata ja harjoitella joku päivä primeria ja luomivärin käyttöä jos saan ne lainaksi tyttäreltäni, joka nappasi ne samantien omaan meikkipussiinsa:)

Miten sinä teet silmämeikin, jos käytät silmälaseja?

4 kommenttia :

 1. Kylläpä näyttävät lasit hyvältä, johtuukohan käyttäjästä?
  Liikkeessämme vierailee stylisti Tuulia Alanen-Brandt ti 13.1. Silloin on tarjolla silmälasien käyttäjille ammattilaisen meikkausvihjeitä. Samalla esittelyssä CHANELin koko kehysmallisto kevään uutuuksineen.
  Eija / Synsam Optiset, Vaasa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Oi, meikkausvihjeet ja Chanelin uusimmat mallit, kuulostaapa loistavalta!

   Poista
 2. Aivan upeat rillit, sopii kasvoihisi täydellisesti. <3 Miten taas jenkkireissullakin missasin Sephoran, voi että ikinä en ole astunut kyseiseen liikkeeseen jalallanikaan vaikka olen sen niin Friscossa kuin Barcelonassa pongannut. Voisiko olla kun miehen kanssa matkustaa, niin ohi mennään ja kiitolaukkaa. :)

  Iloista viikonloppua kaunotar. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! miehet saattavat olla hieman rasittavia shoppailussa…mun mies kävelee hetken perässä mutta sitten hän etsii lähimmän tuolin ja räplää kännykkää sen ajan kun katselen:) Niin tekevät monet muutkin miehet kun tulevat liikkeeseeni, siksi meillä on tuolit ja vettä juotavaksi, lähinnä miehille ja lapsille:)) Hauskaa vkl!

   Poista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...