Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

16.1.2015

Hitti vai huti?

Kävin muutamia viikkoja sitten Helsingissä, Wolfordin myyntikonttorilla, tutustumassa kevään 2015 uutuuksiin. Suomen myyntipäällikkö Pia esitteli minulle uusia sukkahousulaatuja ja -värejä, jotka tulevat kevään 2015 mallistoon.
Olemme kaivanneet ohuita, mattapintaisia sukkahousuja vatsa- ja pepputuella ja nyt keväällä ne ovatkin saatavilla! Lisäksi Wolford oli tehnyt uuden värin lajitelmiinsa, joka minusta vaikutti todella hyvältä.

Niken streetlenkkarit tekevät asusta rennon

Samalla Pia esitteli minulle hitin, jotka ovat aivan ihanat päällä ja trendikkäätkin!
Wolfordin täysinpeittävät legginsit! Apua, en kyllä ota, oli ensimmäinen kommenttini. Eihän niitä pidetä kun kotona! oli toinen kommenttini.
Hetken kun olimme keskustelleet legginseistä ja eri pukeutumisvaihtoehdoista, päätin ottaa legginsejä myyntiin.
Nyt ne ovat saapuneet liikkeeseemme ja tässä vinkkejä kuinka niitä käytetään keskellä talvea!


Koko homman idea on siinä, että nilkkaa pitää jäädä näkyviin muutama sentti. Nuoret naiset kulkevät nilkat paljaina, mutta me aikuiset naiset laitamme ensin ihonväriset sukkahousut ja siihen legginsit päälle. Itse pidän eniten shape&control sukkahousuista, jotka tukevat vatsaa, joten puin legginsien alle 20 den shape&control sukkahousut.

Minulla on jalassa Vagabondin nilkkurit

Tässä legginsit nilkkureiden kanssa. Nilkkureiden varsien täytyy olla melko matalat, muuten tämä yhdistelmä ei toimi. Jos puet saappaat legginsien kanssa, niin legginsit näyttävät täysinpeittäviltä, paksuilta sukkahousuilta.


Parhaimmiltahan ne näyttävät korkkarit jalassa! Ovatko legginsit mielestänne hitti vai huti?

10 kommenttia :

 1. Hitti! Just tuo on kiva, kun jää nilkkaa näkyviin! Oon huomannut, että ainakin itsellä se näyttää paremmalta, kuin "kokopitkä" sukkis.

  VastaaPoista
 2. Hitti, ainakin sinun päällä senkin kaunotar. ;) Mukavuus ennen kaikkea ja nuo on varmasti niin mukavat. Mutta pyöräilysortseihin en iiiiiikinä enää lähde. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja mukavat ovat! Joo, ei iiiiikinä enään pyöräilyshortsja!

   Poista
 3. Hitille täältäkin ääni! Tuo ensimmäinen asukuva on juurikin niin passeli.

  VastaaPoista
 4. Kiitos äänestä:) hitti on mennyt hudin edelle ja samaa mirltä olen minäkin, että hitti on:)

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen asukuva niin kiva, että kai ne on pakko hankkia, vaikka tähän asti olen ollut sitä mieltä, että HUTI. Pitänee myös hankkia nuo samat lenkkarit, niin olen jo ihastellut muillakin saiteilla.

  VastaaPoista
 6. Munkin mielestä lenkkarit sopii tuohon asuun todella hyvin! Toivottavasti löydät noi Niket, koska koot ovat usein loppu eli osta heti kun löydät:)

  VastaaPoista
 7. Olen aina ollut vähän kriittinen legginsien kanssa, mutta "tyyli-ikonini" Ilona Pelli käyttää legginsejä, joten eiväthän ne voi ihan huti olla ;-D. Itse en ole vielä uskaltautunut niitä käyttämään, mutta ehkäpä pitäisi kokeilla....

  VastaaPoista
 8. Kokeile rohkeasti vaan! se on kiva kokeilla jotain uutta ja huomata kuinka kivalta ne näyttävätkään:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...