Pääkuva 2

Pääkuva 2

Pääkuva 1

Pääkuva 1

9.12.2014

Skinnyt ja kolme eri kenkää


Miksi saksalainen MAC housu on niin hyvä? Ehkä siksi, että he ovat ainoastaan housutoimittaja ja kaikki energia on panostettu housujen istuvuuteen.  Macillä on paljon eri kokoja.  Paljon eri pituuksia. Paljon eri pesuja. Paljon eri malleja. Paljon eri laatuja.
Eri vartalotyypeille löytyy eri mallisia housuja. Jos olet kapeavyötäröinen ja sinulla jää usein vyötäröön, selän taakse tyhjää tilaa, niin sitä ei tapahdu tässä mallissa tai jos olet kapealanteinen ja pepun alle jää tyhjää tilaa, niin sitä ei myöskään tapahdu tässä mallissa. 


Dream skinny on korkeavyötäröinen ja kapealahkeinen malli. Mustan kapean housun jatkeeksi kun puetaan korkokengät niin reisi näyttää pidemmältä ja sutjakkaalta.) Usein kysytäänkin millaisen sukan laitan tähän yhdistelmään  ja vastaus on, ihon värinen ja ohut sukka.


Skinnyt soveltuvat  myös hyvin saappaiden kanssa pidettäviksi. Koska lahje on niin kapea polven jälkeen, se pysyy hyvin saappaan sisällä, eikä tee ikävän näköistä pussia polveen.


Laatuja on useita. Minulla on päälläni erittäin venyvä stretchlaatu. Stretchin venyvyys tuleekin ottaa huomioon, kun ostat housuja. Eli jos olet kokoa 38 niin sovita rohkeasti housuja 34 tai 36, koska housut venyvät käytössä. Housut näyttävät pieniltä, mutta vedä ne vaan jalkaasi! Tämä laatu on niin miellyttävä pitää päällä, että voisin mennä ne päällä jopa jumppaan:)


Meidän valikoimista löytyy useita eri malleja ja pesuja. Kun tulet sovittelemaan housuja niin pyydä meiltä myyjiltä apua, niin autamme sinua löytämään itsellesi sopivan kokoisen housut.

Muista seuraavat asiat kun ostat stretch housuja:
- Älä osta liian isoja housuja, ne venyvät käytössä
- Älä käytä huuhteluainetta äläkä silitä housuja
- Pitkitä ensimmäistä pesua, koska housuissa on napakka käsittelyaine. Vie housut tuulettumaan.


2 kommenttia :

  1. Huomasin vasta nyt kurkata sun nimimerkin taakse blogini kommentin kautta, ja löysin tämän blogin! Kiva löytö, voi aiheuttaa rahanmenoa kyllä tämän seuraaminen :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emma! Tässä vasta vajaat kolme viikkoa touhuttu tämän kanssa:) mutta kivaa on:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! -Kata-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...